GRUPPCOACHING

GRUPPCOACHING FÖR GRUPPHÅLLARE 

PERSONLIG UTVECKLING för professionella utvecklare


Hur är det för dig att hålla andra? När känner du mening, och när gör du det inte? Vad händer i dig, när något händer i gruppen? Hur hänger det ihop med andra saker i din tillvaro? Vad känns tungt, vad känns lätt, hur hanterar du situationer som uppstår och varför gör du just så - och gör du som du vill göra? 


Den här gruppen är bara öppen för dig som håller grupper i något sammanhang, och som kan relatera till utmaningarna det innebär. Du kanske är kurshållare, yogalärare, cirkelledare, föreläsare, eller någon form av instruktör. Huvudsaken är att du regelbundet håller andra människor i din profession. I det här sammanhanget får du möjlighet att utforska dig själv, i din roll, men som dig själv.


För dig som återkommande håller andra är det här ett sätt att själv bli hållen, utan något krav på att prestera, eller på att vara något för andra. Den här gruppen är bara till för dig själv. och för att fördjupa din egen förståelse för dig själv. Vilka mönster i ditt privatliv upprepar du i din profession? Vilka tankar och funderingar tar du med dig hem? Vilka normer och föreställningar färgar hur du ser på din roll?


Varje tillfälle innehåller en öppen coaching av någon inför de övriga, samt ett uppföljande gruppsamtal där du får tillfälle att upptäcka saker om dig själv via andras erfarenheter. Jag håller i samtalet och visar på existentiella teman och hur man kan se på vad det är att vara människa. Du deltar som människa, inte som din roll.


Samma människor ingår i gruppen under hela terminen. Det är ett sätt att möta andra som kollegor, inte som konkurrenter. Vi deltar på lika villkor, alla delar med sig av sig själva, var och en deltar aktivt, ingen betraktar tyst. I den här cirkeln kliver vi in med med ett åtagande om full öppenhet inför för oss själva och varandra, och ut med en helig etisk överenskommelse om att det som har sagts i rummet stannar i rummet. Det här är din ventil och ditt andningshål, och det existentiella rum där ditt professionella jag integreras med ditt privata och vice versa. För att du ska bli lite tryggare med att vara ännu mer personlig när du möter andra som möter sig själva.


OBS! Max sju personer.

Platser i turordning efter anmälan.


VAD

Coaching för GRUPPHÅLLARE

3 570 kr exkl moms/termin


NÄR

Varannan söndag kl 18:00-20:45


Med start 6/10


VAR

Hälsans Hus, Södermalm, Stockholm

maila | ring | kom

Existentiella Rummet finns i Stockholm.Boka genom att maila:

martina (@) existentiellarummet.se


Om det är något brådskande, ring och lämna meddelande på:

0708-68 96 00


Swishnummer: 123 662 43 16Södermalm 

Malmgårdsvägen 26

entréplan första dörren till vänster

promenera från Skanstull (10 min) eller ta buss 3 till Gotlandsgatan, eller 59:an och 76:an till Ljusterögatan

facebook.com/existentiellarummet/

Copyright @ All Rights Reserved