TALANDE TYSTNAD

Skulle någon vettig människa köpa en begagnad bil av de här två? Eller följa med dem på ett tyst retreat?

Om du skulle, är du varmt välkommen.

SÅ HÄR SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM SIN UPPLEVELSE


"Tystnaden är inte tom utan full av svar (fint citat som stod i entren ). Just tystnaden i kombinationen med extentiella samtal var fantastiskt!"


"Du kanske tror att du vet att inte du behöver det. Men det gör du. Följ med!"


"Jag skulle beskriva det som en radikal närkontakt med sitt eget inre; med både ljus och skuggor, stillhet och stormar, och att det är en inte ofta påträffad möjlighet att utveckla acceptans, tålamod, sitt "observerande själv" och lära känna den personen man har närmast sig."


"Åk dit med ett öppet sinne och modigt hjärta 💓 upptäck viskningarna från ditt inre, hur viljan sitter i kroppen och inte i huvudet och mycket mer. Till skeptikern: Var inte orolig, det är överraskande ”vanliga” människor där."


"Meditation i kombination med yoga hjälper en att koppla bort omvärlden och fokusera på stunden/nuet, vilket gör det lättare att se sig själv och fokusera på det existentiella. Utöver det, fantastisk mat, vacker rogivande omgivning och underbara handledare."


"Att detta är underbart men ej kan beskrivas med ord utan måste upplevas!"


"Jag skulle varmt rekommendera retreaten. Kompetenta ledare som har balans mellan ”yogavärlden” och annan kunskap och erfarenhet."


"Den här helgen gav en massa livsinsikter och nya synvinklar som jag är oerhört tacksam för! Jag var förväntansfull när jag kom och lugn/ivrig/glad/energifylld när jag åkte. Detta är underbart men kan ej beskrivas med ord utan måste upplevas!"


"Den här helgen gav mig väldigt mycket. Lärdomar om mig själv, utveckling, mod, tankar. Lugn och utmanande på samma gång.

När jag kom var jag osäker & förväntansfull och när jag åkte var jag glad &  mer insiktsfull


Det var väldigt givande med de existentiella samtalen. Hade gärna haft mer av det. Hade även varit spännande med några längre meditationer och kanske lite mer yoga. Kanske pratat lite mer innan om vilka känslor som kan komma. Att det är okej att gråta exempelvis. Både på samtalen och under meditation/tystnaden.


Det var väldigt utvecklande att ta sig den här tiden för sig själv och få guidning i meditation och samtal."


"Möjligheten till fysisk avskildhet, stillhet och ostördhet förhöjdes med cirklarna, yogan och meditationen. Känner ett lugn och en mjukhet nu så här efteråt.


Stället var underbart och att detta upplägg av retreat kändes väldigt inkluderande och vänligt. Möjligt att få  gå in i sina känslor, tillåtande. Kändes inte som någon press att dela upplevelser, kontakta med övriga deltagare etc. Det var skönt."


"Får du möjlighet, åk!"

TYST RETREAT MED INSLAG AV EXISTENTIELLA SAMTAL

ENSKILD UTVECKLING I GRUPP


Att bara prata om det som är på riktigt viktigt.

Att slippa prata om allt som inte är det.


Yoga för att komma in i kroppen. Meditation för att bli uppmärksam på vad som pågår inuti. Existentiella samtal för att utforska och förstå det. Tystnad däremellan för att få vara med det som är.


De existentiella samtalen är en möjlighet till reflektion, kring det som väcks i tystnadens introspektion. De är de enda avbrotten från den gemensamma tystnaden, men hålls i ett styrt format för att du ska kunna behålla din inre närvaro med dig själv, även i grupp.


Höstens Talande Tystnad är inställd pg rådande omständigheter, men vi hoppas att vi kan få välkomna dig åter i vår till enkla men mysiga Borntorpet (Shambala Gatherings) i Skinnskatteberg. Det här retreatet passar dig som är nyfiken på tystnad, yoga, meditation och existentiella samtal, men som kanske aldrig provat någotdera, eller bara en eller ett par av dem. Är du en van yogi eller meditatör kanske det är tystnaden i kombination med de existentiella samtalen som blir en ny upplevelse.


Du väljer om du vill vara helt och hållet med dig själv under helgen, eller om du vill delta i aktiviteterna som erbjuds. För den som vill finns möjlighet till bastu och ett tyst vinterbad (magiskt!) i den vackra lilla sjön. 


Åker du tåg ordnar vi gärna med hämtning om du behöver. Säg till om du åker bil och/eller vill samåka så samordnar vi det också.


Du kan boka massage av Andreas Grünewald, som jag samskapar den här retreaten med. Det gör du på plats eller via andreas (@) yogaforskeptiker.se

Du kan också boka enskilda existentiella samtal med mig på plats, eller via martina (@) existentiellarummet.se.


OBS. Det kan förekomma inslag av varm humor och närhet också.


VAD

Borntorpet, eget rum, delat badrum

3 nätter (to-sön) 4 900 kr inkl moms

2 nätter (fre-sön) 3 900 kr inkl moms

NÄR

5-8 november 2020 INSTÄLLT

(4)5-7 mars 2021


Vet du, vet du, vet du mer? Lilla fina Shambala Gatherings som vi ska vara på den här gången har utsetts av The Guardian till ett av världens Topp 10 "Life changing retreat places"!


Jag vet att livet förändras hela tiden. Vi också. Men ibland är vi lite mer medvetna om när det sker, och ibland förändrar vi oss själva lite mer medvetet.


Är det läge för dig att göra det i höst missa inte det här.


Läs hela artikeln i The Guardian här:

maila | ring | kom

Existentiella Rummet finns i Stockholm.Boka genom att maila:

martina (@) existentiellarummet.se


Om det är något brådskande, ring och lämna meddelande på:

0708-68 96 00


Swishnummer: 123 662 43 16Södermalm 

Malmgårdsvägen 26

entréplan första dörren till vänster

promenera från Skanstull (10 min) eller ta buss 3 till Gotlandsgatan, eller 59:an och 76:an till Ljusterögatan

facebook.com/existentiellarummet/

Copyright @ All Rights Reserved