SAMTALSCIRKLAR

Pssssst. Om du...

- har viktigare saker för dig än att tjäna pengar just nu

- ändå inte kan binda upp dig varannan vecka

- är okej med att träffa olika människor varje gång


...kan du komma på Existentiella Samtalsgruppen på RFSU istället en gång per månad. Mer info här.

EXISTENTIELL SAMTALSCIRKEL

PERSONLIG UTVECKLING med hjälp av andra


Hur är det att vara du just nu? Vad ger ditt liv mening, och vad gör det inte?  Längtar du efter att fördjupa och utveckla dina relationer, kanske bortom normerna? Hur formar dina val din tillvaro? När gör du dem och varför gör du de val du gör? Och vad VILL du, egentligen?


För dig som längtar efter meningsfulla samtal om sånt som är på riktigt viktigt. Du får möjlighet att utforska dig själv och tillvaron tillsammans med andra, i en liten grupp som ses varannan vecka under en termin.


Varje tillfälle innehåller en introduktion till ett existentiellt tema, en öppen coaching av någon inför gruppen, samt ett reflekterande gruppsamtal. Varför då? Jo, det spelar ingen roll vem det är som blir coachad, om det är du eller någon annan. Vad än den som blir coachad berättar om sin tillvaro kommer det göra dig uppmärksam på saker rör din egen.. När vi utforskar något gemensamt, via någons upplevelse, blir vi också varse hur lika vi är, fastän vi alla samtidigt är unika. Genom att rikta fleras blickar på en upplevelse, får vi också tillgång till speglingar av vår egen tillvaro som vi inte har möjlighet att göra själva. Dessutom är det kul! På riktigt. Djupa samtal på fullaste allvar, skapar många fler skratt än kallprat.


Du träffar nya människor första gången men sen är det samma människor i cirkeln under hela terminen.

OBS! Max nio personer.

Platser i turordning efter swishinbetalning


VAD

Coaching i GRUPP

6 x 595 kr = 3 570 kr/termin


NÄR

Varannan söndag kl 18:00-20:45


Med start i vår


VAR

Hälsans Hus, Södermalm, Stockholm