ENSKILD COACHING - privat/företag/par

VAD ANDRA SÄGER


"När jag kom till Martina var jag rätt nedslagen och vilsen. Jag hade försökt prata med min hustru om vår relation men kände aldrig att jag riktigt nådde fram, trots att vi båda försökte. Med Martinas hjälp fick jag tankemodeller jag kunnat använda för att både förstå mig själv, min och min hustrus relation bättre. Och ett språk som gjort det lättare att prata med min hustru. De här insikterna har varit helt ovärderliga och jag känner mig nu riktigt hoppfull inför framtiden.

 

Tack för allt Martina, du har varit helt fantastisk!"


"Jag kom till dig för att jag kände mig förvirrad, nästintill trängd , av livet och av att "min tanke på mitt liv" inte kunde ta plats någonstans. Det var viktigt för mig att den jag valde att prata med hade en öppen och flexibel syn på relationer. Jag trodde nog att det normbrytande sätt som jag lever på skulle ta större plats och kräva mycket grävande men i själva verket tedde sig allt mycket naturligt och det blev istället frågor om mig själv, så oerhört närvarande precis framför mig så att jag nästan inte hade sett dem.


Idag är allt annorlunda. Och ingenting, såklart. Jag ser klarare. Jag kan sortera i tydligare ramar. Jag kan ta ett steg tillbaka och titta på vad jag håller på med. Jag tränar på mitt saktmod (att våga långsamt, som jag så fint börjar lära mig). Jag är tryggare i mina val. Jag ser tydligare varför jag gör mina val och var jag är på väg. Framför allt gör jag mina val oavsett vart de för mig.


Jag ser stegen vi tagit som öar som jag successivt lyst upp. Trasslat upp små nystan som uppstått kring vägen som är mitt liv. Hur jag relaterar till min mamma, hur det påverkar mig och mina val, hur det får mig att känna mig och vad jag vill. Hur jag relaterar till XX (fortfarande), hur vi är egna personer och att det inte finns någon magi som manipulerar sig in i bröstet. Hur döden fortsatt att vara så nära inpå mitt medvetande, vad jag lärt mig från stora tunga sorger. Hur jag kan vända blicken från de jag relaterar till, och istället se på mig själv ett tag, och fråga: vad vill jag?


Mest gynnsamt i våra samtal har varit din otroliga närvaro, Martina. Det har varit en ynnest att få sitta mitt emot dig och dela det som är allra viktigast i mitt liv. Ditt sätt att spegla, rama in, hitta nyckelord, lyfta och sätta nya ord på mina ord. Du är amazing.


Nu fokuserar jag mer på mig själv, jag lägger mycket tid, uppmärksamhet och pengar på att utforska vad jag vill ägna mig åt när jag är själv. Det har på ett överraskande sätt (inte för dig, men för mig) gjort att jag tycker att det är så oerhört mycket trevligare att vara själv."


"Genom ett varmt och öppet klimat har Martina guidat mig inåt för att höra min egen sanning och att våga både lyssna och agera på det. Tryggt, mjukt och rakt guidade hon mig hem."


"Jag ville prata om flersamhet, familj och vänskap ur det normbrytande perspektiv jag tycker att jag har. Jag hade och har (kanske lite mindre nu) svårt med tilliten till partners och att hitta min plats bland vännerna. Jag ville hitta en väg till djupare relationer och öppenhet och en känsla av tillhörighet samt deala med längtan efter en slags familj.

Idag känner jag ibland samma känslor av rädsla att bli övergiven av kärleken och ett typ av utanförskap i förhållande till mina vänner och samhället. Men, jag tycker att jag kan vila i att de känslorna passerar., och jag har makt att ta tag i mina känslor genom kommunikation som inte är konfliktfylld utan som bara utgår från mig. Jag har också märkt att då lyssnar folk utan att döma och det känns stärkande.


För mig var det gynnsamt att du Martina fördjupade olika koncept kring intimitet, kommunikation och olika filosofiska idéer om närhet och öppenhet genom samtal. Sen vred och vände vi på de idéerna i förhållande till mina tankar.


Älskade ingången i de olika sätten att vara intim på. De öppnade verkligen upp det fina med flersamma relationer för mig på det sättet att det belyser alla relationer. Kärlek, familj, vänskap, yrke etc. Handfasta tips såsom de tre f:en och samtalskvitto bär jag med mig i bakfickan men också att genom samtalet få fundera mig fram till olika kärnor i mig själv. Var exakt ligger mina rädslor? Ilskor? Sorger?


Idag fortsätter jag att kommunicera i alla mina relationer. Och jag jobbar på att öppna mig. Vilket var en insikt för mig att när jag tror att andra tar avstånd så är det kanske jag själv som tar avstånd genom att inte öppna mig. Jag försöker vara närvarande och känna in och utforska vad de olika relationerna behöver just nu istället för att fastna i nervösa grubbel om framtiden. Jag övar på att be om saker samt identifiera mina behov."


"Jag kom för att få hjälp att hantera min stora trötthet och känsla av sorg. Min energilöshet. Min otrivsel med mig. Idag har jag återfått energi och har större medkänsla med mig själv Det som varit gynnsamt är det gemensamma utforskandet.

Dina frågor som fått mej stanna upp.

Jag har också uppskattat när du kopplat något vi pratat om till olika existentiella tänkare och deras teorier."

ENSKILD COACHING

PERSONLIG UTVECKLING


Hur blev det så här?

Är det dags att ta reda på hur det blivit som det är, och hur det ska bli lite mer som du vill? Det spelar ingen roll om det är jobbrelaterat eller helt privat, om du lever normöverskridande eller helt "normalt". Jag har många års erfarenhet av att vara chef och är van att fungera som ledarstöd. Jag har också lång erfarenhet av personlig utveckling och av att stötta människor i att leva medvetet, inom eller utanför ramarna.


Boka en provsittning. Tycker du att den känns bra, bokar vi in fem sessioner.

Sen kanske ingenting blir som förut.


VAD

PROVSITTNING 45 min: 900 kr


ORDINARIE SESSIONER 5 x 1 h

Privatperson: 1 200 kr inkl moms

Företag: 1 200 kr exkl moms


ENGÅNGSSESSION 1 x 1,5 h

Privatperson: 1 800 kr inkl moms

Företag: 1 800 kr exkl moms


ONLINESESSION 1X1,5 H

Privatperson: 1 200 kr inkl moms

Företag: 1 200 kr exkl moms

NÄR

Enligt överenskommelse

Onsdagar, torsdagar, fredagar

09:00 - 16:30Onlinesessioner

Enligt överenskommelse vardagar

09:00-20:00


Tips! 

Är du chef eller har en teamledande position kan du i många fall få din coaching betald av ditt företag. Många företag låter dig också använda ditt friskvårdsbidrag för privat coaching. En del erbjuder också möjligheten till bruttolöneavdrag, vilket i praktiken ger dig din skattesats i rabatt på den. Kolla med ditt företag om det gäller dig!

Har du friskvårdskuponger kan du använda dem för mental träning, mindfulness och stresshantering. Boka via den särskilda bokningsknappen om du vill göra det.